Poradna ECG PMP 30 8GB

Autor: | Vloženo: 27.12.2018 000 20:27 | Témata: Poradna ECG PMP 30 8GB

Přerušení a rychlost

Dobrý den.
Zajímalo by mne, jestli se mp3 přehrávač zapne na stejném místě, kde byl poslední soubor přerušen(vypnutí, nabíjení,...) a také jak rychlé je případné přetáčení zpět/dopředu. Poslouchám audioknihy a tak potřebuji vědět, jestli několikahodinový soubor nezačne odznova, když přehrávač vypnu.
Děkuji za odpověď.

  • Registrovaný uživatel

    Registrovaný uživatel

    5. ledna 2019 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Pokud přehrávač vypnete delším přidržením prostředního tlačítka (hra/pauza), pak se přehrávání spustí na stejném místě, kde jste posledně přestala. Pokud ho vypnete tlačítkem na horní straně přístroje, tak se přehrávač vypne o bleskově, ale pozici si nepamatuje.
    Přetáčení funguje dobře a rychle.
    Na audioknihy přehrávač nedoporučuji, protože nerespektuje pořadí přehrávaných souborů. Připravte se, že i při vypnutém náhodném přehrávání a opakování skladeb budete poslouchat kapitoly v pořadí 11,01,02,03 namísto 01,02,03...

    Doporučuji přečíst mou recenzi zde na heurece, jelikož však nejsem ověřený zákazník (nevím jak se jim stát), musíte kliknout na všechny recenze - ve výchozím stavu se zobrazují pouze recenze ověřených uživatelů.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (16)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.